Vepřové


 kýta bez kosti
 kýta s kostí
 krkovice bez kosti
 krkovice s kostí
 pečeně bez kosti
 pečeně s kostí
 plec bez kosti
 plec s kostí
 bok bez kosti
 hřbet
 koleno přední
 koleno zadní
 panenka
 na mletí
 nožičky
 kůže
 žebírka
 hlava
 játra
 srdce
 jazyk
 sádlo
 sádlo plstní

Hovězí


 zadní (kýta, plec)
 přední (kližka, krk)
 s kostí (žebra)
 roštěná
 svíčková

Mé výrobky


 hugo klobásy
 krkonošké klobásy
 cikánské klobásy
 šunkové klobásy
 paprikové klobásy
 špekáčky
 taliány
 gothajský salám
 šunkový salám
 cikánský salám
 polosuchý salám
 točený salám
 polský salám
 kapošvár salám
 šumava salám
 junior salám
 krkonošský salám
 krkovicový salám
 zbojnický salám
 párky se sýrem
 paprikové párky
 debrecínské párky
 silné párky
 tlačenka světlá, tmavá
 prejt jaternicový, jelitový
 zabijačková polévka
 játrová paštika
 šunková pěna
 dušená šunka
 dušené koleno
 lisovaná plec
 vepřové maso ve vlastní šťávě
 uzené maso
 lovecké maso
 cikánka
 utopenec
 sekaná
 karbanátek
 vinná klobása
 nakládané koleno na pečení
 játrová zavářka
 škvařené sádlo
 škvarky se sádlem

Něco o hugo klobásách :o) V roce 1997 jsme s kamarády v tombole na plese vyhráli prase a poprvé uviděly světlo světa klobásy, které byly následně pojmenované "hugo klobásy". Od té doby jsem jejich recepturu nezměnil. V roce 2017 zvítězily v soutěži Jihočeského kraje o značku Regionální potravina v kategorii Masné výrobky tepelně opracované.